![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana işi bitmiştir gonderilmiştir kaynak:Art_of_Football
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu haber yalandır bu sene başında bize ze roberto ve fatih tekke kesin bitmiştir demişti art of football nooldu yalan sora uzun bi süre adı geçmedi sallicak bişey bulamadığı için menejer deelmi bu adam bjk ın iç meselesini nerden bulcak futbolcu olsa anlarım da | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ze roberto kesin bitmiştir demedi.gelmiycek dedi yanlış hatırlıosun bence sen..
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben artik Besiktas'ta yabanci antrenor istemiyorum. cunku takimin ruhunu tasimiyorlar tek dusundukleri tazminat. Bakiniz okadar iyi T.D var: Ertugrul Samet Aybaba Feyyaz Riza Calimbay Ziya Dogan ... Yabanciya karsiyiz !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |