![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Belki penaltıdan golü yemeyecektik ama ne olacaktı ki.. berabere kalacaktık.. Ne güzel top oynuyosun, rakipte tık yok bocalıyorlar, niye 1-1 'e razı bir oyun oynarsın ki? 1- Tigana artık uyanmalı ve beşiktaşın kadrosunun 2 önlibero (Kleb ve Koray), 2 forvet arkası (rico ve delgado) ile oynayabildiğini anlamalı... 2- Dün tigananın en büyük yanlışı korayı sağda burak'ı solda oynatmaması değil, Burağın solda, i.AKIN'ın sağda oynaması bence desteklenmesi gereken hareketler, zira Figo böyle büyük oyuncıu oldu, bizimkilerde dee var kabiliyet biraz oynasalar çok büyük adam olurlar.. 3-esas yanlış takım yorulmamışken taze kan ihtiyacını karşılamamak oldu, oyuncu değiştirilseydi ikinci golü yemezdik ve muhtemelen de alırdık maçı 4- Bobo kardeşin kulağını biraz çekmek gerekecek, egoist olması iyi değil.. 5- Anlamıyorum, biri özellikle Rico ya şut çekmeme şartı mı koydu adam o kadar pozisyon yakalıyo hiç şut atmıyo, Hagi gibi adam olacaksan ŞUT çekeceksin.. Bu zamana kadar yaptıkları hayal kırıklığı, bir maç kazandırmadı…. 6- Delgadonun Finishingi iyi değil, adam sonpası verirken veya şutu çekerken topu okşuyo, kardeşim bişey olmaz vur şuna tekmeyi… 7- Defans tam bir hayal kırıklığı, doğru dürüst atak yokken, gol pozisyonu veriyorlar, golü adeta hediye ediyorlar.. Demekki yerli oyuncuyla defans bu kadar olabiliyor.. Tamam penaltı penaltı değil ama adam ya kendini atmatıp şut çekseydi, yine gol yine gol.. Son dakikalarda böyle bi hata nasıl yapılır, kale önünde o pozisyon niye verilir anlayamıyorum… Öneriler…. 1- Devre arası çok iyi bi defans veya Önlibero alınmalı.. Tercihim ikiside olur.. 2- Top oynarken gol yeme korkusundan kurtulunmalı, korksanda yitecen zaten bari at 3- Böylelikle kanatları çalıştırmalı… 4- Kesinlikle ve kesinlikle Delgado, Rice, Kleb ve Koray oynamalı.. Gerisi hikaye.. Bir de Burak ve Bobo’nun kulağı çekilebilir… Renkdaşlarım hepinize sevgiler….. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | takım da kötü tek adam buraktı kim çıkacaktı sorarım size herkez iyi oynadı
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmuş bitmiş artık,şu olsaydı alırdık maçı,bu olsaydı o golü atardı demenin hiçbir manası yok,tek güzel şey oynanan futbolun geleceğe bir ışık olmasıydı,ama bundan sonra uefa şansımızı zora soktuk | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Lucescu Shakhtar'ı bıraksın da gelsin Vatan da yazarlık yapsın bence.Shakhtar'a yeterince konsantre olamayacak bu Vatan yüzünden ya.Allahım yarabbim... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() | #18 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Dünkü maçı farklı kazanmamız gerekiyordu bu takımda ters giden bişeyler var şans hiçbir zaman bizden yana değil ....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben inanmıyorum Beşiktaş'ı falan sevdiğine.Daha önce de söylemiştim.11 puan geriden şampiyonluğu verdikten sonra iki yıl sonra ortaya çıkıp Zago,Ronaldo,Cordoba maç satmıştır diyen bir adamın benim gözümde pul kadar değeri yoktur.Merak ediyorum bu oyuncuların yüzüne bir daha nasıl bakacak Lucescu???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | salık olsun napalım
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |