![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bence Tigana Gitmemeli !!!!!!!! Hersene ayni olaylar.. yarida birisi gidiyor yeni geliyor.. ve ondan cok sey bekleniyor ! Ingiltereye Alamyaya ispanyaya bakarsaniz.. büyük takimlarin Antrenörü cok uzun süredir tutuluyor ! Tigana bir oturtursa bu takimi .. neler olur.. ! Bence ona zaman vermeli.. bir sezon gitse gitmese nolcak yani.. sampiyon olcagmizi zaaten sannetmiyorum bu sene.. bi sezon gitsin ama Tiganaya Zaman versinler..!!! tigana cok seyler yapar bana inanin .. Ferguson mesela.. kac yildir sampiyon olamiyor Manchesterlen yinede atmiyorlar !!! besiktas Atmamali tiganayi .. oturtsun o takimi bakin neler yapacak o takim ! Hersene kadroyu degistir yeni oyuncu al.. nolcak böyle besiktasin halii yaw ! ![]()
__________________ Almanyada oturuyorum, ve cok iyide Türkce bilmiyorum ! Bazen gramer hatalarim Olabilir. Kusura Bakmayiniz ! Sonunda Besiktask en önemlisi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir antrenor parasinin pesinde olsa bu takimi 3. yapmazdi 15. yapardi. Ayrica adamin tazminati yok, baskan ackiladi zaten, adam kac senedir kulup calistirmiyor kendini hayir islerine adamis, o kadar paragoz olsa calistirirdi herhalde, Fransa milli takimi bile teklif goturmustu adama.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Herkesi dinlediği için böyle oldu. Kimseyi dinlemeyeceksin ,yönetimsen senin zaten bir plan ve programın vardır, dirayet göstereceksin, karar vereceksin, arkasında duracaksın. Herkesi dinlersen hiç bir şey yapamazsın böyle.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Almanyada oturuyorum, ve cok iyide Türkce bilmiyorum ! Bazen gramer hatalarim Olabilir. Kusura Bakmayiniz ! Sonunda Besiktask en önemlisi ![]() bak bu güzel
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kartal habere inanmaın hep karalama yapıyorlar.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |