![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | valla arkadaşım beşiktaş sevgisi öyle kiloyla, tonla ölçülmüyor ki....işini iyi yapamayan gider....bu yönetim bu işi başaramadı ve gitmesi gerekiyor....
__________________ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | olmasın. fikret orman olacagına y.demirören kalsın daha iyidir.yarın akşam lig tv de bakalım f.orman neler sölicek. ama kim olacaksa da tek liste ve tek aday girsin seçime.!!suan y.demirören e rakip çıkmaz sanıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Fikret ormandan başkan olmaz birkere,mualefet yapacağına köşesine çekilip izledi,böyle suskun sakin adam istemiyorum.Karakterli bir adam ama beşiktaşa karizmasıyla bile iş bitirevbilecek başkan lazım..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aslına bakrsan adaş burdan atıp tutuyoruz ama muhalefet yapan ve ben başkan olacağım şunları şunları yapacağım gibi somut bilşeyle gelen yok,yani anlamıyorum ya demirörenden çok memnunlar ayda şu anda bu yükün altına giremeyecek kadar korkoyorlar..
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Guest
| adaş açıkçası bende korktuklarını düşünüyorum...ya bilmiyorum Nevzat Demir , Tuncay Özilhan falan nasıl olurlar acaba...gelecke yöntimde Hüsnü Gürelide olsa hiç fena olmazdı... | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şu andaki favorim tuncay özilhan ama bize nevzat demir gibi sert,paralı ama futboluda bilen bir adam lazım..Adş sonuna kdr katılıyorum hüsnü güreli ve ibrahim altınsay gibi isimler yönetimde olmalı..
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Guest
| ![]() Beşiktaş'ta muhalefetin etkili ismi Fikret Orman bazı gazetelerde çıkan, "Aday olmayacak" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Orman, "Çalışmalarımız sürüyor. 21 Ocak'taki kongre için yine de kararımı vermedim. Ancak yüksek borç beni tedirgin etmiyor değil" dedi. Kaynak:Fotomaç | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |