![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | BJK Store Tırı Tarsus’ta 24.01.2007 09:29 Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran BJK Store Tırı, 24-26 Ocak tarihleri arasında Tarsus Atatürk Anıtı karşısında hizmet verecektir. Tırımız, 27 Ocak-1 Şubat arasında ise Mersin 100. Yıl Beşiktaş Parkı'nda bulunacaktır.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | BJK Store Tırı Afyon’da 01.02.2007 14:49 Beşiktaşımız'ın lisanslı ürünlerini taraftarlarımıza ulaştıran BJK Store Tırı, 1-4 Şubat tarihleri arasında Afyon Valiliği önünde hizmet verecektir.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşım takıma elimden geldiği kadarıyla destek vermeye çalışıyorum.İstanbulda olmadığım için maçlara gidemiyorum...internetten bütün ürünlerini aldım fakat internette ürünlerin güncellenmemesinden şikayetçiyim. 2 yıdır aynı ürünler var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya bence almanyadada belirli merkezlerde Besiktas Store kurulsun biz burada gurbetciler olarak cok sevinecegiz ve gereken destegi gösterecegimizden eminim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BJK Storelar Kartal Yuvası oldu !.. Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, siyah beyazlıların lisanslı ürünlerinin satıldığı BJK Store'ların isminin, 'Kartal Yuvası' olarak değiştirildiği belirtildi.. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran mağazalarımızın ismi, yönetim kurulumuzun aldığı kararla 'Kartal Yuvası' olarak değiştirilmiştir'' denildi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | mağazaların adının türkçe olması çok güzel olmuş
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/16808-kartal-yuvasi-bjk-store/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 20-03-2008 02:58 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |