![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BJK Storelar Kartal Yuvası oldu !.. Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, siyah beyazlıların lisanslı ürünlerinin satıldığı BJK Store'ların isminin, 'Kartal Yuvası' olarak değiştirildiği belirtildi.. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran mağazalarımızın ismi, yönetim kurulumuzun aldığı kararla 'Kartal Yuvası' olarak değiştirilmiştir'' denildi. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | mağazaların adının türkçe olması çok güzel olmuş
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran mağazalarımızın ismi, Yönetim Kurulumuz'un aldığı karar ile "Kartal Yuvası" olarak değiştirilmiştir. çarşının önderlik ettiği isim değişikliği isteğimizi yönetim dikkate alıp uyguladığı için yönetime teşekkürler. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar yönetimimize teşekkür mesajı yolluyalım İletişim adresi: bilgi@besiktasjk.com.tr E-posta Sayın yönetim kurulu ve üyeleri e-postalarımızı okuyup onları gerekli yerlere ileten abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz ve Beşiktaş Store isminin değişmesi için orada en ufak yardımda bulunan herkese tüm Beşiktaş camiası olarak sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz... Camianızı dikkate aldığınız için çok teşekkür ederiz... Eminiz ki çalışmalarınız sürecektir.Bizde Beşiktaş camiası olarak sizlere elimizden gelenin fazlasıyla yardım edeceğiz.... Saygılarımızla Beşiktaşlılar… | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/16808-kartal-yuvasi-bjk-store/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 20-03-2008 02:58 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |