![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşların herkesin anlaştığı tek konu herhalde klebersonun gönderilmesi ki bunda bende sizinle aynı fikirdeyim,gönderilsin ve yerine daha iyi birisi alınsın mavuda ismi geçiyor inşallah o gelir. Ama nobre ye niye laf söylüyorsunuz onu anlmadım.Gayse lilerin oyun tarzına bi bakın bütün herkesin kafalarını kaldırdıklarında ki bu mili takımımızda da var hakan şüküre top oynarlar o da ya asist yapar yada gol atar.Ama bizde öle değilki nobreye kaç tane top gelmiş bi maçta bi sayın nobreye top gelmişte nobre mi atamamış.Adam savaşı konuşuyor.Sizde birşye beğenmiyorsunuz.Pascalda koşuyordu tmaam ama pascal çok güzel besleniyordu.her top ona gelirdi ve teknikte vardı pascalda nobrenin tek eksik yanı teknik fazla yok o kadar.Ama bunun içinde bu adamın üstüne bu kadar gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. Delgado konusunda bende karamsarım hala doğru oynamıyor ve geldiği günden beri sürekli sakat bu ne zaman düzlüğe çıkacak onuda bilmiyorum.
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |