Alıntı:
mehmetöztürk_1982´isimli üyeden Alıntı
bu emniyet güçleri kesinlikle ezik taraftarıdır bu pislikleri sürecen doğuya akılları başlarına gelsin pis herifler üniformaları kullandıkları olaylara bak elalem suç işler ellerini bile sürmezler bizim futbolcuları dövmeye yeltenmişler. Burdan Emniyet Genel Müdürlüğüne Sesleniyorum Bu Olaya Karışan Sözde Polis Memurlarını sürgün edin....... |
arkadaşım sen nasıl konuşuyorsun öyle ya. kelimelerine biraz dikkat et. başın sıkısınca karakola gitmesini biliyorsun hemen. ne biliyorsun topçuların suçlu olmadığını.sen suç işleyince nereye sürmeli acaba. bu memeleket senin gibi siyasi ve gere kafalalıların yüzünden bir yere varamıyor. sen bizim ne çektiğimizi biliyormusun acaba. sen hiç bir maç için sabah 8 de stada dikilipte akşam maç bitimine kadar aç susuz bekledinmi. tabi sana göre hava hoş sen maçını seyrediyorsun evine çekip gidiyorsun. ya polisler. onlar hala orada ve en sonra gidiyorlar ve hatta bazıları gitmeyip akşam görevine devam ediyorlar. evet bende bir polisim ama şunu unutma her meslekte kötüler vardır ve hatta insanoğlunun içindede kötüler vardır tıpkı senin gibi, senin hiç görevli gittiğin bir maçta takımın rezil bir vaziyette top oynayıp yenildiği zaman elin kolun bağlı bağıramadan çağıramadan öyle boşluğa bakar gibi durumlara düştüğün oldumu. tıpkı benim gibi mesela. bunun için bu yorumları okuyunca resmen utandım bu kadar saygısızca yorumlar yazan arkadaşları kınıyorum.