![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ocak ayına kadar iyi bir isim bulmak lazım
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | forvet konusunda sana katilmak zorundayim...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 50 antremana katılmamış sakatlanmadan önce şimdi gücünü toplayacak falan uzun iş onun ki
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Nobre nin sakat olduğu haftada iyileşmiş olması sevindirici BRUGGE maçında gol bekliyoruz BOBO dan .
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo gelirse nobre yedeğemi çkilecek, yoksa 2 si birden mi oynayacak.. esas soru burda bence??? cuma riconun yedek kalıcağını bilmiştim yine adım gibi biliyorum bobo yedek kalıcak nobreyle tek forvet başlıyacağız.. ÇÜnkü tigana pat die oyun düzenini değiştirmiyor. ısrar ediyor olmazsa değiştiriyor..
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | forvet hattimiz cok tecrübesiz.. uefa maclarinda ilhan gibi tek vurus yapabilen bir forvet lazim.. bobo kötü degil boboyla ilgili basindan beri söylüyorum iyi yetenek ama besiktasin forvet hatti bobo ve gülec ikilisi olamaz.. bu genclere en az 1 sene lazim kivamina gelmeleri icin hatta gökhan icin belki de 3 sene lazim.. büyük takim havasina girmek öyle kolay degildir.. interde martins kac sene ara ara oynatildi alistirildi.. simdi caki gibi forvet.. ingiltereye transfer oldu.. barcelona saviola yi kac sene de monte etti takima.. simdi bu ikisi de kendi takimlarinda degiller.. peki bu isimler icin kötü forvet dir diyeniniz var mi? peki neden kendi takimlarinda degiller.. büyük kulupler okul degildirler..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan Konu sonatcan tarafından (27-11-2006 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |