Alıntı:
D.AMOKACHİ´isimli üyeden Alıntı
Valla ben en buyuk anti itganacıyım ve besiktasıma hıcbırsey vermedıgıne ınanıyorum. AMA Tigananın karakterınden ve namuslu bır adam oldugundan işini ve beşiktaşı sevdiginden hic suphem yok.
Adam basiretsiz olabılır yada yapmak ıstedıklerı zaman alacak ve bızım bu zamana gostercek tahammulumuz olmayabılır bunlar ısın baska tarafları.
Ama ******* toroglu i** lıgtv de cıkıpta benım teknık dırektorum hakkında ılerı gerı konusup adamı ıtham edemez. En dogrusunu yapmıs tıgana versın mahkemeye de aklı basına gelsın bu serefsızın.
Adam YUCE TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE bile laf soyleyecek haddi bulabılıyo kendınde ve seyrettınızmı bılmıyorum ama tiganayı resmen delgado transferınden komısyon almak yada aldırmakla itham etti.
Sevgili renkdaşlarım bu forumda tigana yuzunden cok tartıstık bende basta olmak uzere tiganayı elestırıp durduk ama hıcbırımız tigananın karakterıne sahsına bı hakaret yada ithamda bulunmadık.
Tigana yarın oburgun gidebilir ama suanda bızım hocamızdır ve gorevde bulundugu surece bu tip serefsizlerin hocamıza yaptıgı sahsi saldırılara karsı hepberaber tepki koymalı ve gereken cevabı vermeliyiz.
Toroglunun nasıl bir besıktas dusmanı oldunuda ayrıca burada anlatmaya gerek yok sanırım.
Her turlu futbol felsefesine karsı oldugum Tigananın boyle bi durumda bir beşiktaşlı olarak tamamen arkasındayım.... |
aynen katılıyorum çok güzel yazmışsın.
Ayrıca Tigana transferlerle ben ilgilenmedim diyor listeyi verdi yönetim aldı tabiiki. komisyon aldığı suçlamaları var ******** basın tarafından ona cevap veriyor. mesaj erman toroğluna yanlış yerlere çekmeyin. Yönetimin de üstüne alınacağını zannetmiyorum Tiganayı yem etmemeleri lazım.