![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Haberin ne kadar dogru oldugunu belli degil ama bu zaman icinde birde aciklama krizi olmustu yonetimle tigana arasinda bir seyler donuyor ama kisa zamanda aciga cikar kokusu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | orhan yıldırım da çok oluyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | orhan yıldırım da sonuçta yönetimin adamı değil mi....demek ki birileri o kişiye bu yazıları yazdırıyor....
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | o yazar, bu yazar... Peki asıl soru sizin kime inandığınız. Yönetim yalan konuşuyor, bir söylediği bir söylediğini tutmuyor... Basının kolpa haberleri bini geçti. Tigana artık bu kolpalara dayanamayarak adamlara dava açıyor... Biz TD'mizi savunup, şöyle yada böle basın diyeceğimize, "aaa, ayıp etmiş" diyoruz. Bir insana bu kadar önyargılı olmak niye? hele ki içlerinde dürüstlük adına en dürüstü iken?? Sanırım içimizdeki Tigana gitsin isteyen insanlar, bu haberlerin daha da çıkmasına vesile oluyor. Bizim etik olarak doğru ve dürüst adamların her dem arkasında olmamız gerekmez mi?? Neden Orhan Yıldırım'ı, İsmail Er'i ve bilimum kolpa haber çıkaranları teşhir etmiyoruz?? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | YAW NE OLURSA OLSUN ŞU BRUGGE MAÇINI GEÇELİM DE SORA NE YAPARSA YAPSIN BU PARAGÖZ inşallah doğru bi haber dğeildir ya tam zamaı mı şimdi bu haberin...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Üstüne gitmek ayrı bir şey, komisyon aldı diye iftira atmak ayrı birşey. Takımımızın başındaki TD için atılan iftiralara nasıl seyirci kalabilir bir taraftar, hayret ediyorum. En azından protesto edilmeli tüm kolpa haber yapanlar. Tigana'yı istemiyor,eleştiriyor olabilirsiniz. Ama basının iftira atmasına bu nedenle göz yummak, gerçek taraftarlığa sığmaz. Ama herkes kendi bildiğine doğru der işte... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ARKADASLAR LUTFEN DIYORUM YANLIS VEYA DOGRU BU HABERLERI BURADA YAYINLIYORSUNUZ AMA KESIN BILDIKLERINIZI SOYLEYIN YOKSA ACTIGINIZ TOPICLERIN ALTINDAKI IMZALARA BALIYORUM fanatik,sabah,milliyet.o zman burada ne isimiz var herks okuyor bu gazeteleri lutfen | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |