![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
NOBRE 50 MAÇ TEK FORVET OYNASA (4500 DAKİKA YAPAR) 10 TANE GOL ATAMAZ
__________________ http://img143.imageshack.us/img143/60/dfhcfg6ga.png http://img155.imageshack.us/img155/9...eada032yu1.jpg Bİ İLHAN MANSIZ Bİ PASCAL NOUMA BÖLE GOLCÜ LAZIM BİZE UÇARIZ ŞAMPİYONLUĞA | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tek forvet sistemi ile basarılı olmaya basladık bole devam etmeliyiz tigana bunu basta yapsa inat etmeden daha iyi olcaktı. orta sahası guclu olan takımlar gunumuzde basarılı oluyor bu cok onemli dikkat edilmesi gereken bir konu.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Guest
| arkadaşlar kesinlikle bende tek forvet oynamaktan yanaydım en başından beri..yani bu kadro böyle oynar...tigana boşyere inat etti...sonuçta arkadan bindirme yapan rico , soldan bindirme yapan ibrahim akın sağdan bindirme yapan burak orta alanda bindirme yapan delgado gibi futbolcularımız var..yani iki fırvetle sahaya çıkmanın bir anlamı yok...açıkçası ben Nobreyi de yetersiz bulmaya başladım..Türk olması en büyük avantajı diye düşünüyorum..Bobo ise oldu bitti bu takımı kaldırabilecek kapasitede bulmuyordum..gökhan güleç desen aynı şeyi düşünüyorum...yani bu takımın nasıl kaleciye ve savunmaya ihtiyacı varsa mutlaka ama mutlaka kaliteli son vuruşları güzel olan bir golcüyede ihtiyacımız var... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Neden şaka olsunki geçen yılki Güleç oynayamazmı...?
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tek forvet oynayamaz bence.Hele hele şu son formuyla ikilide de oynayamaz.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | birader belki sen çok iyimsersin,yada ben kötümserim tam cevabı yok bunun ama benim için geçen seneki gökhanda dahil bu seneki formuyle ve olağan eyteneğiyle beşiktaşta maksimum yedek kalabilecek bir adamdı,genç yetenek falan diyolarda gençte yetenekten yoksun gibi sanki.Herhangi bi anadolu klübüne bile kiralansa düzenli olarak 11 çıkarılacağını sanmıyorum,geçen sene hiçbir idaa olmadığı için oynadığı futbolu ve attığı golleri çok çok büyüttük..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |