![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | j cole adlı arkadaşım bana sordugun soruyu gidip tiganaya niye sormuyosun ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | bakıyorumda bazı arkdslar İ.akını kesmıs bıcmıs ayrıcaa yollayanlar bıle var.bu takımda İAkına gelene kadar bır suru Besıktasıma Yakısmayan topcu var kımse onlardan bahsetmıyor.herkes gunu bırlık konusuyor.tamam yedıgı kırmızı kartlarda suclu ona lafım yok bu kadar sorumsuzca hareket yapılmaz.kulubumuzde menejer var A.gültiken bırakalımda o halletsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | adam göz göre göre kendini harcıyor,onu bi kendine getirmek lazım,birilerinin ona beşiktaş ta oynadığını hatırlatması gerekiyo bence...çok şahsi oynuyo...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya evet hatalı bir kart gördüki maç seyiri değişse çok şey olabilirdi ama o maçın en iyi adamlarından biriydi ev şu anda en çok ihtiyaç duyduklarımızdan.Runjeyi,bakiyi tiganayı ölümüne desteklerken bu çocuk için nasıl bu kadar atıp tutuyorsunuz anlayamıyorum,2 maç sonra gelecek ve takır takır oynaycak,yani ilhanda görüyordu zamanında,pascalda onlar hırslı diye effediliyordu ibrahiminki laubalilik diye adlandırılıyor,ne alakası var kardeşim belki heyecan,belki hakikaten düdüğü duyamama gib sepler vardır,yani demem şuki ibrahim bizim için şu aşamada çok lazım ve kritik bir adam bu kadar kolay harcayamayız..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Uyarıları dinlemedi BURSA ve Club Brugge maçlarında kırmızı kart gören İbrahim Akın’a yöteminden ceza geliyor. Menajer Ali Gültiken, “İbrahim’e devre arasında ‘bak hakemle çok oynuyorsun, kırmızı kart görebilirsin dikkat et’ dedim. Sanki ben o konuşmayı yapmamışım gibi, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Üst üste iki kez kırmızı kart görmüş oldu. Yönetim gerekli cezayı verecek” dedi. akşam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ayni Vedat Okyar gibi konusmussun. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Oynayabilirler evet ama İ.Akın'ın olmadığı maçlarda.Kabul et İ.Akın'a şans verildiğinde iyi oynadı.Kırmızı kart görmesi ise haklısın ceza verilmeli.Sorumsuzluk etti.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |