![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Runje'yi bir kez de önünde adam gibi bir savunma varken izlemek istiyorum sadece.En azından kariyeri bu şansı hakediyor bence.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1. Defansa kaliteli bir yabancı stoper MUTLAKA alınmalı. Bu oyuncu defansı toparlayabilen, organize eden, ortasahayla bağlantıyı sağlayan bir isim olmalı. Böylece ilk yarıda küme düşmesi muhtemel takımlardan yediğimiz komik golleri yememiş, takımın futbol kalitesini ve güvenini artırmış oluruz. 2. Klebersonun yerine iyi bir önlibero. 3. yerli oyunculardan Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Hakan Balta; 2. kaleci olarak Ankarasporun kalecisi Hakan Arıkan; alınabilirse Hamit Altıntop.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi olurduda elimizde sadece john terry kaldı onu versek abi yönetim kulübün paralarını yedi bitirdi sezon öncesi sponsor desteğiyle futbolcu aldık adamların saydığı isimlere bak ya ...hay allah iyiliğinizi versin beni güldürdünüz ya... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | -----------------------Runje---------------------- Toraman -------- G.Zan -------- Yobo ---------- Uzulmez ----------------Serdar ------ Mavouba --------------------- Serhat ----------------------------------------Delgado (i.Akin) -----------------------Rico ----------------------------- --------------------Bobo (Nobre)------------------------
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... Konu MeTaLliCaBeneR tarafından (03-12-2006 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Durmadan birilweri burda kadro kuruyo ama gene söylim,runje bu takımda ikinci yarıda olacaksa tigananında,yönetimin de ****** Ayrıca barzagli falan demişin de imkansız birşey o cannavaroyu alma ihtimalin bile daha fazladır şu anda..Bana göre lyon dan cacapa çok iyi transferdir,kleb in yerine mavubayı alabileceksekki oda kolay değil kleb satılmalı ve orta yapmasını bilen bir kanat oyuuncusu alınmalı..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
ya birakin su serhat falan yaaaa serhati alicaksin buraki keseceksin öylemi bir buraki 100 tane serhata degismem , cünkü o ezik futbolcu EZIKKKKKKK artik görün bunu bize gelirse bir boka yaramaz aynen nobre örneginde oldugu gibi zaten uyuz oluyorum maclari baktigimda Besiktas formasi altinda EZIK futbolcu istemiyorummmmmmmm | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet ya serhati alalim solada ümit özati alalim kalede rüstü sonra forvete semihi alalim defansada servet ve deniz tamadir olay .... ne kadar meraklisiniz su ezik formasi giymis futbolculara bana agziyla kus tutan her macta 5 gol atan ama ezik formasi giymis futbolcu getirsinler bedavaya birakin takimda oynatmayi tirbünlere bile oturtmam , aldik nobreyide ne oldu oda her macta gol atiyordu bunlarin hepsi bize gelip bizi cökertmek icin oynuyorlar ama biz hala serhatlarin falan pesine düselim , niye türkiyede yada avrupada cizgiye inip orta yapabilen tek futbolcu serhatmi var hem bu arada sag kanatta problemimiz yok sanirim cünkü burak bence iyi oyuncu bize ezik nobrenin yerine acilen adam lazim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Alıntı:
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |