![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | onurozgen´isimli üyeden Alıntı ![]() Runje'nin kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum.Dolayısıyla çok kolay harcamak da istemiyorum.Bir yarı daha beklemek istiyorum Runje için.Kleberson gönderilse kafi şu an.Çünkü futbola vermiyor kendini.Onu çok seviyorum ama bir şey vermiyor artık.Sezon sonu da kontratı bitiyor.Bedava gideceğine para kazandırır en azından. ya inanamiyorum nasil runje iyi kaleci diyebilirsin biraz gor ya adam 32 mtden kafa golu yedi inanilmaz hatalar yapti az kala brugge maci gidiyordu sen hala iyi kaleci diyorsun birak artik inadina runje demeyi yeter be senin gibiler bjk ya zarar verir anca.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: bir adamin iyi veya kötü olmasi sadece yedigi bir veya iki golden sonra belli olmaz...bu adam bu kadar basinc altinda yine yilmiyorsa yine fazla etkilenmiyorsa iyi kalecidir.....adam nerdeyse geldiginden beri elestiriliyor...cogu hatayida o yüzden yapiyor... sana bi misal: ezikler rüstü barcelonaya gittiginde enke diye bi alman kaleci getirmisti...ilk macta istanbulspora 3:0 yenilmislerdi ve kaleciyi hemen postaladilar...su an enke almanyanin en iyi kalecilerinden biri...herkes lehmann gidince hildebrand gececek saniyor kaleye...ama göreceksiniz kalede enke olacak...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hatta yanlis hatirlamiyorsam Enke gecen sene Almanyanin en iyi kalecisi secilmisti.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kesin olan birsey var oda runjenin aslinda kötü bir kaleci olmadigi..siz burda sivasa yedigi gol ve brügge macinda yaptigi hatadan dolyisiyla yargiliyorsunuz...bu yaptigi hatalara bi bakalim..uzun top atiliyor ve runje kalesinden cikiyor ya topa yetisemiyor yada foul yapiyor...bu hatalarda defansinda rolü yokmudur??? mesela gökhan ve koray ikilisi cok kisisel hatalar yapiyor..neden onlarin üstüne gidilmiyor.?? problem defans ve kalecinin diyalog icinde olmamasidir..buda runjenin takima yeni katilmasindan oluyor... runje hatasiz oynadigi maclarda bile elestiri aldi...neden cünkü bi günah kecisi arandigi icin...
__________________ bjkliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |