![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: bir adamin iyi veya kötü olmasi sadece yedigi bir veya iki golden sonra belli olmaz...bu adam bu kadar basinc altinda yine yilmiyorsa yine fazla etkilenmiyorsa iyi kalecidir.....adam nerdeyse geldiginden beri elestiriliyor...cogu hatayida o yüzden yapiyor... sana bi misal: ezikler rüstü barcelonaya gittiginde enke diye bi alman kaleci getirmisti...ilk macta istanbulspora 3:0 yenilmislerdi ve kaleciyi hemen postaladilar...su an enke almanyanin en iyi kalecilerinden biri...herkes lehmann gidince hildebrand gececek saniyor kaleye...ama göreceksiniz kalede enke olacak...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizde işinize geldiğiniz gibi konuşmayı bırakın inadına inadına diyenleri protesto ediyoruz ama bunu anlamak için ...
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biz inadina besiktas diyoruz...elestir bakalim...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Saygı duyuyorum sana kardeşim ciddi olarak fikrinede ama bana açıkla neden inatla tigana ve runje 1 cumle yeter
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | madrid de casillas gibi barca da valdez gibi dimi....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. Konu KaRTaLMaNYa tarafından (03-12-2006 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Milyon kez açıkladık.Git ara bul arşivlerden.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hatta yanlis hatirlamiyorsam Enke gecen sene Almanyanin en iyi kalecisi secilmisti.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben senle konuştuğumu hatırlamıyorum ben santiagoyla konusuyodum ayrıca o arkadaşa saygı duyuyorum..........
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (03-12-2006 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |