![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Cok tecrubesiz ve kalitesizmisiz canim. ![]() Hic agzini yorma bence, 16 haftadir yoruyoruz da anlayan mi var?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #92 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Cok iki kritik maci geriye dusmemize ragmen cok iyi geri donup disiplini bozmadan kazanmamiz bu disiplinin en guzel ornegidir(Brugge-Bursa).
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | ||
Guest
| ilk 11 olarak aslında kadomuz fena durmuyor gibi ama yedeklerimiz cidden sahaya çıkıp maçı değiştirecek kalitede adam yok...kesinlikle bu takıma yeni bir kaleci , defans , forvet gerekli...benim sezon başından beri fikrim bu takımın kadro yetersizliği çekeceğiydi ve böylede oldu...bu göz önündeydi ve biz o kadar futbolcuyla ilişkimizi kestik yolladık..çok yanlıştı...alınan isimler ise onlardan iyi olup olmadığı tartışma konusu yaratır..ama gönderilenlerin daha tecrübeli olduğunu söyleyebilirim...daha ilk derbisine bizimle çıkan ikinci ligden getirip ilk 11 oynattığımız futbolcularla olacağı buydu...takımı gençleştirmek adına çok yanlış politiklalar uygulandı...böyle gençleştirme yapılmaz...takımın tecrübeli deneyimli olur arasına bu gün iki tane genç sıkıştırırsın..hem tecrübe kazanırlar hem bu süreçte göze batmazlar..bu gün iki tane yarın olur üç tane ondan sonra dört..bu böyle devam eder gider..hepsi tecrübe , deneyim kazanarak takımda yerlerini bulurlar...ama teknik patronumuz saolsun hiç bunu düşünemedi...Lucescu'yu gençleri önemsemiyor diye eleştiren arkadaşları da anlamıyorum...Lucescu ya o sene şampiyon olacak bir takım kur dendi ve kurdu...kurduğu takım da gerekeni yaptı..ligde bir malubiyet ile şampiyon oldu uefa da da çeyrek final oynadı...işte böyle hoca ile gençleştirme yapılır diye düşünüyorum...ayrıca tigananın kariyeri iyi diyen arkadaşlar evet tigananın kariyeri iyi ama BJK ye verdiği hiçbirşey yok...ben bana verdiğibe bakarım..şuan tigananın kariyeri BJK de hiçbir işe yaramıyor..bize maç kazandırmıyor... | ||
![]() |
![]() | #94 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
del bosque yide biz yolladık tiganayıda yollarız. bazen merak ediorm barca da taraftarın sesini dinleyip Frank Rijkaard ı yollasaydı suanda ne durumda olurdu.inşallah yoluna devam eder bu yonetim..onumuzdeki 3 seneyide heba etmez | |||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Luce ne yaptı da 3 seneden beri onun yüzünden böle oluoz...futbolculara para verip maçları mı sattırdı saçmalamayın yaaa... bi adamı kötülicez die bu kdarda olmaz....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen böle oyuncular biliomusun kaliteli yabancı bi stoper...hele hele 2 tane yerli orta saha kim olcak onu hiç anlamadım
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |