![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | NE SAĞDUYUSU YA SEN KALKMIŞ BANA NOBREYİ RUNJE Yİ SAVUNUYOSUN RUNJENİN YEDİĞİ SON GOLÜ GÖRDÜK C.BRUGG MAÇINDA NOBRE NİN ATAMADIĞI GOLLERİ GÖRDÜK SEN DAHA SAVUN BAKALIM !!!!!
__________________ http://img143.imageshack.us/img143/60/dfhcfg6ga.png http://img155.imageshack.us/img155/9...eada032yu1.jpg Bİ İLHAN MANSIZ Bİ PASCAL NOUMA BÖLE GOLCÜ LAZIM BİZE UÇARIZ ŞAMPİYONLUĞA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Kardeşim ben Kleberson'u da savunuyordum ama artık bir yararı olmadığını anladım ve iyi bir paraya satılsın diyorum artık.Savunmak için savunmuyorum yani burada.Belli bir nedenlere göre savunuyorum.Bu nedenleri bin kez açıkladım.Üşeniyorum artık.Arşivlerde var git bak.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bakalım tigana ve runyenın hatalarını ne zman anlıyacaksın ve inadından vazgececeksin ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Runje gider yerine başka bir kaleci gelir çok bir şey değişmez ama Tigana giderse yeni bir sistem,yeni oyuncular ve dolayısıyla en az 1-2 sene daha kayıp olacak.O yüzden Tigana inadımdan asla vazgeçmeyeceğim.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |