![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence forvete adam akıllı biri şart ön liboroya biri şart ayrıca suanda 27 puanımız var durumumuz eger iyiyse iyi diyenlere 2.yarıda 27 puan toplasak 54 eder ben tigananın 2.yarıda aynı rezillikler içinde olacagından eminim bu adam bizi ŞAMPİYON YAPAMAZ o futbol bilgisine sahip bi adam degil anca burnunun dikine gitsin ricoyu okadar süre yedek bekletmeyip daha cıok ilk 11 de sans verseydi belki daha iyi şeyler olurdu o yüzden gidecek ilk kişi tigana bu arada TRABZONA YENİLDİK GS YE YENİLDİK FENERLE BERABERE KAZANDIGIMIZ Bİ DERBİ Bİ BÜYÜK Bİ MAÇ YOKK go to home tigana ![]()
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #152 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
rızanın istediği adamlar alındı mı onu niye yolladık. şimdiye kadar istediği alınmadı şimdi mi alınacak ya sistem değiştirmek için bu kadar inat eden durmadan suçu futbolculara atan rico yu ibrahim akını yedek tutan mehmet sedefi oynatan runjeye bunca haftadır göz yuman klebersona tahammül eden boboyu alan benmiydim. bobo=kezman kleberson=appiah fark burda
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #153 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #155 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | runje kleberson hala oynuyor mehmet sedef 13 hafta hiçbirşey yapmamasına rağmen oynuyordu 13 hafta takım dökülmesine rağmen sistem değişikliğine gitmedi rico yu daha düne kadar yedek bıraktı bakiden sol bek fahriden sağ kanat yapmaya çalıştı ibrahim akını 14 hafta ancak keşfetti her fırsatta suçu futbolculara attı. rico yu kendi istemediğini ayan beyan ima etti medya ile sürekli kapıştı daha ne sayim saha içi saha dışı katliam
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #157 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kerem kardeşim, ben sanırım 3 yada 4 maç seyrettim. Hatırladığım Middlesborough ve HSV maçları var. Ve eğer seyrettiğim Delgado'yu sahada görebilirsem, vay vay vay derim başka da birşey demem. Ama ahhhh!!, bir oynasa... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #158 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #159 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Geçen sene bütün UEFA maçlarını izledim.Açıkçası geçen seneki maçlarını izleyince bu adam ya İngiltere'ye ya da İspanya'ya gider diyordum.Adeta hayran kalmıştım.Beşiktaş ile ilgili transfer haberleri çıktığında ilk başta pek inanmamıştım.Geldiğinde ise havalara uçmuştum.Bu sene için acayip umutlanmıştım.Nitekim iyi de başladı.Süper Kupa maçı,Antep,Konya ve Denizli maçları süperdi.Ama sonra sakatlıktan kurtulamadı bir türlü.Delgado çok teknik bir oyuncu.Yapamayacağı hiçbir şey yok.Ama güçlenmesi lazım.Güçlenmediği taktirde Türkiye Ligi'nde ekmek yiyemez.Burası İsviçre değil.Çok sert bir lig burası kabul etmek lazım.Adamı kolay kolay oynatmazlar.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |