![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Abi sen ciddi ciddi İlhan'ın gelip oynayacağını mı düşünüyorsun artık Beşiktaş'ta??Beşiktaş'ı geçtim futbol oynayabileceğine inanabiliyor musun gerçekten???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ben bizim durumumuzun vehametini anlatmaya çalışıyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (04-12-2006 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | niye gitti yönetim gitmesin diye ısrar etmedi mi? kendi dedi zayıfla dedim dinlemedi diye luce niye oynattı luce işi biliyor kimden ne fayda alacağını anlıyor. nouma gibi birine elini öptürücek kadar sevdirebiliyor.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
sence sergen'le Luce mi uğraştı?? Sinan varken, Sergen Luce'nin sözünü dinler miydi?? O sene Sergen top oynadıysa, Sinan yüzündendir. Bunu bir düşün bakalım... Ayrıca, yönetim ısrar felam da etmedi... Ama suçu Tigana'ya atmak en kolayı ve rahatı onlar için... Ne oldu?? "Tigana istemedi"... Kim ne diyebilir?? hiçkimse... bişi olursa,tepki gelirse,"eee,takımın patronu o"!! Minareyi çalan, kılıfını hazırlar güzel kardeşim... Ayrıca kimse Luce yok oyuncularla şöyleydi, böyleydi demesin... Hagi'nin ona neler yaptığı var arşivlerde, bakın okuyun. Bizde Sinan olmasaydı, Sergen,Tümer ve diğerleri kıtır kıtır yerdi Luce'yi. Konu Jcole tarafından (04-12-2006 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
luce sergenle pazarlık yapıyor fikstüre bakıyorlar duruma göre son 15 dk duruma göre ilk 11 oynatıyor.sergen bu maç oynıyım şu maç dinledim diye belki doğru belki yanlış ama elindeki malzemyi kullanıyordu. sinan konusunda haklısın gelsin diyoruz yok diyolar. NOUMA SİNAN İÇİN Mİ ELİNİ ÖPTÜ
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Acaba o pazarlığı Sergen mi yapıyor, Sinan mı, ben de seninle bunu tartışırım... Ama Sinan gelmesin ayrı, bunun nedenleri konuşuldu... Bir şey daha, NOUMA artiz de oldu...haberin olsun ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() ayrıca sinan mı yapıyo başkasımı bunu mete dürene sor önemli olan luce nin nekadar esnek ve başarı için gösterdiği özveri adam şampiyonluğun elinden alınmasını hazmedemedi çıktı dosdoğru söyledi şimdi hepsi ortaya çıkıyor. yoksa siz bilmiyormuydunuz ![]()
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sergen cimbomda oynarken takimin basinda luce warken menajer de sinan engin miydi?? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | orası cimbom öyle şey olmaz orda
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (04-12-2006 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |