![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #122 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
1 Yabancı Stoper 1 Yabancı Ön Libero Hakan Balta yeter!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #123 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sag kanata m.topuz kaleye ıyı bır kalecı klebersonun yerıne guıntı tarzı hem teknık hem savasan bır on lıbero stopere gokhan zanın ile daha kalıtesı ve top dagıtabılecek bırı ( helguera ) boboyu ve nobreyı sevsemde yeterlı bulmuyorum D.AMOKACHİ gibi topu alıp fırtına gibi rakip alana tasıyacak ayagında top tutacak calım kabılıyetı olan her noktadan gol vurusu yapabıle yani herkesın hayalındekı forvet ama ısım ne olur bılemem. bunun malıyetıde 30 mılyon euro fılan olur heralde. eger gercekten cok kalıtelı ve bu takımın cehresını degıstırecek oyuncular alınmayacaksa da hıc lafola gozboyama adamlar almasınlar , eldekılerle yola devam edelım en azından sene sonu oturmus ve ne verebılecegı tam bellı olan bı kadromuz olur. Yanı bence bu kalıtede transferler de devre arası zor yapılacagından bosuna para harcamayalım ama gercekten muthıs adamlar alınacaksa eyvallah.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... Konu D.AMOKACHİ tarafından (04-12-2006 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #124 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Belcikalilar UEFA siralamasinda 10. sirada biz ise 14.uyuz Biraz bilip de konusalim.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #125 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Shevchenko'nun bizim Milli takimda defansta banko oynamis Serveti ne hale getirdigini daha hatirliyorsunuzdur. Ayrica Turk milli tkaimi cok iyiymis gibi konusmayalim, son 2 buyuk turnavada yoklar, ondan evvelki dunya kupasindan ise yas ortalamsi 35 olan bir takimla kolay rakipler cikinca 3. oldular, o takimdan tek oyuncu bile kalmadi, Turk takimlarimizin Avrupa kupalarindaki basarisizligi zaten herseyi kanitliyor, kendimizi kandirmayalim.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #126 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Wallahi acııkcası ben 2. yarıda beşiktaşımı macın her dakıkasında rakibe basan,oyunun guzellıklerını sahaya yansıtan,bol bol gol pozisyonuna giren ve taraftarını heyecanlandıran bir takım olarak gormek istiyorum...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #128 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sakatsız bir ikinci yarı istiyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |