![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
haklısın belkide yanyana maç izledik,beklide hiç aynı havayı solumadık. Şunu ikimizde iyi bilyoruzki,bazen kızgınlıkla ,bazen beklentiklerimizin yerine gelmemesi nedeni ile bazı sözler söylüyoruz . Aslında hepimizin isteği Beşiktaşımızı daha iyi yerde görmek . Bende seni kırdımsa özür dilerim. Sedar konusunda şunu söyleyeyim.Mecazi olark söylemiş olduğun 20 milyon dolar etmez fakat.Bu çocukta iş var ve önü açık.Fiziği düzgün birazda akılını kullanarak oynasa tam aranılacak adam. İbrahim Akın ,çok kaliteli fakat kaprisli ve bencil onun bu huyları değişmez.Vedat Okyar doğru demiş gitsin başka takımda akıllansın gelsin derken.Benimde aldığım bilgilerde Tigana onu oynatmak istememişti.Nedenleri konusunda haklı olabilir.Fakat konusunda haklıyken tutupta Murat aksunun baskısı nedeni ile oynatması yanlış. fakat İ.Akında oynadımmı tutulmuyor.Bu seferde Tigananın yanlış yaptığı ortaya çıkıyor. Ben Tigananın doğru oyun kurgusu yaptığını,doğru hamleler yaptığını görmedim. ayrıca basına verdiği demeçlerinde sık sık beni her ülkede incelediler 1 kuruş vergisini vermediğim durum olmadı gibi sözler söylemesi hoş değil. Birincisi her ülkede neden onun şaibeli olduğu konusunda ithamlar var. Neden mahkemeye düşüyor.ayrıca usulsüzlük yapmadığını belirtmiyor.Maliyeye kazancından dolayı 1 kuruş eksik ödeme yapmadığını söylüyor.Haksız kazanç yapıp vergisini ödemek insanı aklamaz.(gecekondu yapan veya kaçak bina yapanın çöp vergisini ödemesi,bina vergisi vermesi veya bilmem ne parası ödemesi ;yasadışı yolla ev sahipliği durumunu yasal hale sokmuyor..Bu konuda deneyimliyimdir. ![]() Runjeyi ortağı olduğu menejerlik firması kanalı ile takıma aldırması bile yeter onun dürüstlüğünü sorgulamaya. Kendine iyi bak Kerem ![]() Görüşlerimiz ve Yollarımız farklı olsada amacımız aynı HERŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |