![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | biraz önce arkadaş sergen gibi tümer gibiler luceyi yer sinan vardı dedi sende sergen gs deyken sinanmı vardı sorusunu sordun bende cevaben bende gs de öyle şey olmaz diyorum ne oluyosa beşiktaşta oluyo bazılarına göre ![]()
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (04-12-2006 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() yahu elma ile elma kıyaslayın, armut ile elma değil... Ve her horoz,kendi çöplüğünde öter,unutmayın... Bana yok Luce babacan felam demeyin. Zamanında Hagi'nin fırlattığı formalar, yediği küfürler, bu adamın kariyerli futbolcular karşısında aciz ve pasif olduğunu gösterdi. Hınç-al'ın sadece bu konuyla ilgili Luce'ye yazdığı tonla yazı var. Sinan'ın menecerliğe gelme sebebi de, yularları sıkmaktı. Çünkü bu Luce'nin yapamayacağı bir şeydi. Sanırım bazı arkadaşlar o zamanlar sınav yada ders stresi (ne de olsa,üni hazırlık felam) çok dikkat edememişler bu tip olaylara, yada hatırlamıyorlar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Guest
| espiri yaptın sanırım ama bence söylediklerinde doğrusun....ilhan ve pascal konusunda...ayrıca hocalar genç oyuncuları neden seviyor sanıyorsunuz lafını geçirebildikleri için.... | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ah ilhan ahhhH gelsen ne güzel olur valla sana inanmayanların sesi kesilir.... çok özledik seni çooook
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |