![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Serdar Ozkan altyapidan defansif orta alan oyuncusu olarak cikti ve Del Bosque burada oynatti, Istanbulsporda ise forvet arkasinda oynadi, yani orta alan oyuncusu, kanat oyuncusu degil.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tartışmaya gerek yok serdar k. sağ bek bizde ön libero oynuyo burak forvet ve forvet arkası oynamış bizde sağ kanat oynuyo dediğin doğru hucuma dönük ortasaha ama ben de sağda oynayabileceği kanısındayım
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
O bolgeye ait olmasi baska orada oynatilmasi baska. Sen Serdar Ozkan'a sag kanat oyuncusu dersen orada en az 1-2 mac oynamasi gerekmis lazim ki hayatinda hic oynamamistir. Orada oynasa iyi olur ayri, ama orada oynamadan sag kanat oyuncusu diyemezsin.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben kanat oyuncusu demedim o bölgede hareket getirir dedim. bizde kim yerinde oynuyo. gönül ister delgado iyleşsin sağda o oynasın. ben serdar ö. kle den yada serdar k. tan daha iyi oynayacağını düşğnüyorum.gs da ayhan bile ön libero oynadıktan sonra
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Ben zaten oynayamaz diye birsey demedim, sadece fundamental olarak orta alan oyuncusu, sag kanat oyuncusu degil dedim...
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ok.
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |