![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Türk Futbolunun Gündeminde Yine Şike var .... Peki bu ilk mi? Sürekli gündemde olup da, sürekli sorulan, ama sonrasında belgeydi, iftiraydı, ben onu demek istememiştim, ben falanca futbolcuyu transfer edecektim, diyerek insanları kandıranlarlar bugün yine şike gerçeklerini kamufle etmeye çalışaçaklar.... Ya şike vardır diyerek bu işlere karışan kendi çevresindeki arkadaşlarını saklayanlar aman ucu sonra bize de dokunur diyenlere ne demeli ?
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu olaylar oluyor hiçbir basın kuruluşu bunun haberini vermiyor. açın gözlerinizi bakmayın şaşı alayı geliyor yıkmaya beşiktaşı. takıma desteği kesmeyelim biz bölündükce bunlar güçleniyor ve istediklerini yapıyorlar. biz birlikte olalım
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |