![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Dış yatırımcı özellikle bir şirkete yatırım yapıyorsa şirketin sabit gelirlerine ve kaynaklarına bakar. Şimdi bir bakalım :
Allahaşkına bu teklif Türkiyede bir kulube yapılacaksa BEŞİKTAŞ tan başkasına yapılabilirmi? Gelir gerçek, yatırım gerçek, tesisler gerçek, bütçe gerçek, şirket gerçek. Daha ne olacak ki. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Sirketler yaptiklari stada ismini vermesi dogal avrupada cogu klup bu yolla yapiyor yapmisken ustunu acilir kapali olsun ![]() dusunun 50 bin kisilik stad oluyor inonude sahaya cikacak rakipleri dusunun simdiki hali ile urkuyorlar Konu Adelaar tarafından (08-12-2006 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ya şef işte benim anlamadığım konuda burada işte. bunlar gibi gerçekler varken bu kulüp halen nasıl 100 milyon dolar borçlandırılır bir türlü anlamıyorum. demekki yönetemiyorlar kardeşim bu kulübü. bu kadar imkan varken avrupaya kafa tutmamız lazım bizim ya. .... son bir maddeyi unutmuşun - Dünyaya örnek tek ve büyük taraftarda beşiktaştadır. | |||
| | |
| | #4 | |||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |