![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ulan beşiktaşın büyüklüğünü elin avrupalısı bile biliyor. ona göre davranıyor. sadece şu bizim kulüp çalışanları (yönetim, antröner, futbolcular) anlayamadı bir türlü. Yakında abromovich bile gelirse satın almak için hiç şaşırmam. adam hiç bir şeye aşık almasa beşiktaş taraftarına aşık olur yine alır bu kulübü ha valla. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ya şef işte benim anlamadığım konuda burada işte. bunlar gibi gerçekler varken bu kulüp halen nasıl 100 milyon dolar borçlandırılır bir türlü anlamıyorum. demekki yönetemiyorlar kardeşim bu kulübü. bu kadar imkan varken avrupaya kafa tutmamız lazım bizim ya. .... son bir maddeyi unutmuşun - Dünyaya örnek tek ve büyük taraftarda beşiktaştadır. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Guest
| kesinlikle katılıyorum...çubuklu formalarımız bizim en güzel formalar..aslında puma güzel ürünler çıkarıyordu...bu sponsorluk anlaşmasına gelince..mutlaka olsun isterim açıkçası...bir gelir kapısı yani...ve güzel de olur...sponsor olduğu klüpler büyük klüpler bunların arasında adımız geçer... | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | carlsberg içki markası olduğundan beşiktaşın etik değerleri filan düşünüldüğünde reddedilmişti yanlış hatırlamıosam öle bişeyler diolardı....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | hayır denilemeyecek kadar ii bir haber ![]() stat yıkılır ne full çekerse ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | murat aksu pederine sölesin bi ayar çeksinler nobre için yasa çıkarttık bi de bunun için bi güzellik yapsınlar ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | bwin daha güzel olur,hayırlısı
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |