Mevcut kadro düzeninde tek forvetli veya forvetsiz sistemde tercih edilecek ilk forvet eksinlikle nobredir..Şansızlıktan veya orta gelmemeisnden veya herhangi bi sebepten hakikaten gol atamadı ama aynı derdi chelsea ye giden koskoca shevada çekiyor.He benzetmeyi sevmiyorum ama tıpa tıp aynı durum..bobonun gollerine falan aldanmamanızı öneririm çünkü bobo asla yüklenmekte olan bir takımın tek forveti olamaz çünkü kontratak oynayacak bir adamdır,güleci beşiktaşa yakıştıramadığımı defalarca söylemiştim o yüzden şu anda nobre bana göre alternatifsiz..Ayrıca nobrenin istediği pasları aldığında yada dahada açayım sağdan soldan orta geldiğinde ceza sahası içinde ne kadar etkili olduğunu biliyoruz..Son 2-3 yıldır türkiye ligindeki en etkili forvettir bana göre(bus ene haricinde)Yani biz kezman gibi bir adam bulamayacaksak devrede nobre bu takımda hala oynar,evet gol atmıyor ama okadar boğuşup möeşgul ediyorki rakp savunmayı şte burak gibi,İ.Akın gibi adamlar çıkıp gol atıyor..Çok iyi sezon geçirmedi ama bu kadar ağır eleştirileri hakettiğini düşünmüyorum..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |