![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla söyle bi durum var arkadaslar gercekten mükemmel mücadeleci bir futbolcu Nobre, lakin top geldigindede son vuruslari yapamiyor. bobo yedek girdigi maclarda ondan fazla gol atmis. brügge macinda soldan deli ibo galiba ortayi kesti Ali Tandogan'a, kafayi vursa yüzde bin gol ama nobre sen git orda yarim yamalak voleye yat topu kaleci rahatlikla kapsin. demek istedigim nokta su beyler, forvetsen atmalisin! Yapamiyorsan attiracaksin! dün Bobo girdi maca, ortasini yapti Ali'ye, oda golünü kaydetti ve durumu 2:0 yapti, beraberlikten kurtardi. O ortayi Nobrenin yapacagini zannetmiyorum ben Ben yollandirilmasindan ve daha yetenekli, tecrübeli yabanci bir golcü alinmasindan yanayim! yoksa bu forvet ve defansla Leverkusen macini yenipde grupdan ciksak, eslesecegimiz ilk takim bizi eler!!! Tehlikenin farkina girelim artik beyler! saygilar
__________________ INANCA sAygi, DÜSÜNCEYE ÖZGÜRLÜK Konu EskiyaBaran tarafından (11-12-2006 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |