![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben şahsen devre arası transferLere karşıyım...pek ayar tutturuLamıo ama klebin durumunu göz önünde buLundurursak bi dmc Lazım
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
| | |
| |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
bence bobo konusunda yanlış düşünüyosun..adam toplasan 90 dk oynamadı ama gl kralı takımda..nasıl olurda gitsin dersin..her grdği maçı da ateşliyo..ondan önce gitcek çok adam var nobre gibi | ||
| | |
| | #23 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo kesinlikle gelecek vaadediyor cok iyi bir forvet alinirsa ancak kiralanir ama asla gönderilmez.. baki iyi bir yedek bence kalmali, solbek oynamamak sartiyla kleberson daha iyisi alinip yollanmali daha iyisi alinamiyorsa kalmali.. ali günes galiba takimdaki tek orjinal sag bek ama bir sorun var, cözemedim.. tigana kalacaksa o gitmeli.. tigana yi istikrardan ötürü destekliyorum..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan Konu sonatcan tarafından (11-12-2006 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #24 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ali güneş zaten yeni çıktı sakatlıktan | ||
| | |
| | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ya biraz ayaklarin yere bassin,, olmaz bukadar da.. SENCE BIR TURK TAKIMI FRANSA UMIT MILLI KAPTANANI MAVUBA`YI ALABILICK GUCDE MI?? SADECE GS RIBERY`DE PIYANGOYU VUTUYORDU, BØYLE BIR SEY ANCAK BIR DAHA KI MILLENIUM`DE GERCEKLESIR,,, bende isterim Messi gibi oyucular olsun besiktasda, ama gercek de ancak 30dan sonra gelir oda avrupa takimlarindan 5milyon euro daha cok verirsek... Gercekleri gørmekde fayda var,, ![]()
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
| | |
| | #27 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Not: BIZ DUNYA 3.SU OLDUGUMUZ DA UMIT OZAT DA KADRODAYDI,, MANCHESTER NEDEN UMIT OZATA TALIP DEGIL???? ![]()
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |