![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla söyle bi durum var arkadaslar gercekten mükemmel mücadeleci bir futbolcu Nobre, lakin top geldigindede son vuruslari yapamiyor. bobo yedek girdigi maclarda ondan fazla gol atmis. brügge macinda soldan deli ibo galiba ortayi kesti Ali Tandogan'a, kafayi vursa yüzde bin gol ama nobre sen git orda yarim yamalak voleye yat topu kaleci rahatlikla kapsin. demek istedigim nokta su beyler, forvetsen atmalisin! Yapamiyorsan attiracaksin! dün Bobo girdi maca, ortasini yapti Ali'ye, oda golünü kaydetti ve durumu 2:0 yapti, beraberlikten kurtardi. O ortayi Nobrenin yapacagini zannetmiyorum ben Ben yollandirilmasindan ve daha yetenekli, tecrübeli yabanci bir golcü alinmasindan yanayim! yoksa bu forvet ve defansla Leverkusen macini yenipde grupdan ciksak, eslesecegimiz ilk takim bizi eler!!! Tehlikenin farkina girelim artik beyler! saygilar
__________________ INANCA sAygi, DÜSÜNCEYE ÖZGÜRLÜK Konu EskiyaBaran tarafından (11-12-2006 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #63 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() HAHAHAHAHAHHA,, gulmekten komaya girdim ![]() ![]() ![]()
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nobre bobo ve gökhan gülec BESIKTAS gibi bir külüpte ancak yedek olurlar.. cok iyi bir forvet alinmali zaten o konuda hemen hemen herkes hemfikir, sorun sorda su anki sistemde ve su ana kadar NOBRE bu takima faydali oldu mu? faydali olmaya cabaladi mi? benim kisisel fikrim nobre bu sistemde tek forvet oynamaz ama cok iyi niyetle hirsla mücadele etti ona da saygim var.. kartalkalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben gol atan adam istiyorum açıkcası tamam nobre çok uğraşıyor çok didiniyor ama gol atamıyor. inşallah atmaya başlar da bizde artık rahat rahat maç seyrederiz.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Bu biraz iddialı bir laf değil mi? Benim gördüğüm, Nobre ayağına gelen topu yarım metre ayağından açarak alıyor, bu da defansa müdahale şansı tanıyor ve top kaptırıyor. Bobo ondan daha hakim bileklerine. Sürekli söylüyorum, bize alıp, dönecek,gidecek ve vuracak bir forvet lazım. Bunu şu an en iyi Bobo yapıyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Nobre'nin uzaktan kaç şutunu hatırlıyorsun? Ceza sahası dışında, koşmaktan başka kaç müspet hareketi var? Fakat Bobo dediğimiz adam, topu alıyor, gayet güzel driplingle gidiyor ve çerçeveyi gördü mü çakıyor. O sheva'nın çektiği tipte sıkıntıyı asıl Bobo çekiyor.(Hatırlayın, Ankara maçı son dakika,önce kaleci sonra direk) Ne zaman ki, takım sağlı sollu oynar, ceza sahasına oyunu yıkar, işte o zaman Nobre'yi koy, ama koşturma. O orada geleni atsın içeriye. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |