![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hakan şükür büyük oyuncu bana göre nobre de onun kadar iyi ama eksiği var gol atamaması inşallah onu da düzeltir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Driplingi o kadar iyi olmayabilir ama ayağı düzgün adamın hele hele bizim kazmaların yanında gözüme çok teknik bile geliyor... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla bana gore ne nobre nede bobo besiktas kalitesine uyan forvetler değil bize daha iyi adamlar lazım bu bolgede daha iş bitirici sadece nobre turk oldugu için iyi bir yedek olabilir .. bobo yu da kiralık verebiliriz pişmesi için.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar dikkat etmişinizdir heralde son 3 senedir Beşiktaş ta 15 golü geçen forvet olmadı. Ben iddia ediyorum değil nobreyi dünyanın en iyi forvetini getirin( Henry,klose,drogba vs..) yine Beşiktaşta gol sıkıntısı yaşar. İşte bundesliga da gol kralı olan Ailton, carew hangisi başarılı oldu hiçbiri. Şimdi herkes faturayı nobreye kesiyor. Beşiktaş kolektif futbol oynamadığı sürece bu böyle gider. Herkes tutturmuş nobrenin 1 golü var diye . Peki bende şunu soruyorum nobre kaç gol kaçırdı? Adama top gelmiyo kardeşim görmüyomusun.Adam ileride yalnızları oynuyor. Beşiktaşın 1 maçta girdiği pozisyon sayısı kaçki. Nobre orta sahadan gelip top alırsa, kanatlardan gelip orta yaparsa nasıl gol atar? Bence nobreyi eleştirmeden önce bunlar düşünülmeli...
__________________ Sergen Yalçın: Ezeli rekabet artık bitti. Ne zaman ki Fenerbahçe, kaleye Alex'i koyup bizi yener, işte o zaman ezeli rekabet tekrar başlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
takım olarak organize atak yapamıyoruz... forvetlerii hiç ama hiç besleyemiyoruz... dünyanın en iyi forveti gelse 10-15 gole çok zor ulaşır | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |