![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu takima bu forvetleri yeterli görenler mi var ben mi yanlis anliyorum.. Bu adam yani NOBRE besiktasin anca yedegi olur, boboyu nobreye tercih ederim ama ona da kalmamali bu takim.. en önemli iki eksigimiz biri kaleci digeri forvet.. nobrenin bu kadar kötü olusunda kanat organizasyonu yapamamak var.. burak ve ibrahim akin gibi bireysel oyun oynayan kanatlariniz varsa sizi NOBRE degil BOBO ucurur.. cünkü dikkat ettim bobo kendi pozisyonunu kendisi yaratabiliyor cok bagimli oynamiyor NOBRE gibi.. Nobre nin hava hakimiyeti var arti olarak ama cok yanliz kaldigi icin topu kime indiriyor?? acilen forvet lazim.. UEFA da yari yolda birakir bu sistem ve bu forvet israri.. bu sitem ve nobre tek forvet, Allahim sen sabir ver..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya nede olsa eziklerin formasini giymis , bence hicbir faydasi olmadi ve olmayacakta cünkü onun akli hala eziklerde..bazi arkadaslar diyorlarki gol atmasi önemli degil cok mücadele ediyormus o arkadaslara soruyorum mücadeleye kac puan veriyorlar....eger cok kosuyor cok mücadele ediyorsa ozaman tigana onu önlibero veya defans falan oynatsin cünkü forvrt oynayan adamin tek görevi vardir GOL ATMAK bunun altini ciziyorum....hele arkadasin birisi son 10 yilda gelmis en iyi oyuncu diyor o arkadasa soruyorum bir cirpida bir ezige karsi bizim evladimiz olan ilhani , pascali , erturulu , sifoyu ve daha nice kartallari silip atti hatirlayananlar bilir besiktasimiza nartollo gelmisti arjantinli topa vurmasini bile bilmiyordu o bile nobre denilen futbol cahilinden daha faydali oldu BESIKAS imiza.... mücadeleye puan verilen bir lig de yildiz olur nobre ama bize gol lazim GOOOLLLLLLL puan farki 8 oldu hatirlatayim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
** YA ARKADAS NERDEN CIKTI BU NOBR SEVGISI ANLAMADIM YAA,, YAKINDA NOBRE HAYRANLIGI PASCALi GECICEK,, HAYRET VALLA !!!! **CHELSEA BILE GOL ATMIYOR DIYE SHEVCHENKOYU YEDEK OYNATMAYA BASLADI, BIZ ISE HALEN NOBRE`NIN ESSEK GIBI KOSMASINA HAYRANIZ**
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ama cinconLarda o goL atamadığı zaman goL atan bi arif wardı bi ümit karan wardı bizde yok......o yüsden mümkünse goLLerine başLasın!!!!!
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Izledim, hem fenerbahce de,, hemde Besiktas`da tum maclarini.... Eksik yanlari 1.Dogru duzgun topu ayaginda tutamiyor, 2.Teknik kapasitesi cok dusuk, 3.Normal paslari da iyi degil, 4.Adam gecemiyor, 5.Hizli bir futbolcu da degil, 6.Gol pasi veremiyor. 7.En ønemlisi Golcu DEGIL, (Youla da Genclerde 17 gol atmisti bir sezon da,ama Youla da golcu degil di) Arti yanlari 1.Cok mucadelesi (2Milyon euroya ben de kosardim, ama benim de fazla faydam olzmadi) ![]() 2.Kafa hakimiyeti fena degil (ama bizde bu yeteneyini gol atarak gøstermedi daha) 3.Tiganaylan,teknik direktørlen arasi cok iyi (neden, bende anlamadim, belki bizim bilmediyimiz bir iliski vardir ![]() ****UMARIM BU ANLATIKLARIMDAN BIRSEYLER KAPMISSINDIR****
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
en az 5 mi?? Senin guvendiyin adamdan sadece 5gol mu bekliyorsun?? unarim baska anlamda kullandin o 5 arfini.. eger 5gola ragziysan,, vay bizim takimin haline ![]() ![]()
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |