![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Her futbolcuyu sistem içinde değerlendirmekte fayda var. Her ne kadar şu an Bobo yada Gökhan aslında bu sistemin forveti gözükse de, iki kanadın çalıştığı, Ali-Toraman / Deli - İbo bindirmeleri ve ortalarının sıklaştığı, kaleyi ablukaya aldığımız zaman, ceza alanını forse edecek adamımız da yok. Nobre işte bu oyunun oyuncusu. Ben Nobre'nin arapasa koşup gol attığını inanın hatırlamıyorum. Ya Alex kornerden-faulden ortalardı, Nobre ittirirdi içeriye, yada sağlı sollu gelen akınlarda içeriyi dağıtırdı. Bizde koşarak harcadığı enerjiyi orada ceza alanını karıştırmakta kullanıyordu. Ve bakın, bizde adam ceza alanı içinde kafaya 3 defans oyuncusu ile birlikte çıkıyor. Eziklerde ise özellikle Luciano, yan toplarda Nobre'nin yardımcısı gibiydi. Defans onu mu, Nobreyi mi tutacak şaşırırdı... Bilmem anlatabiliyor muyum... | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
"""Søyle Amokachi\Pascal karisimi birsey olsun.. Onlar hem defansi dagitiyordu hemde gol atiyordu,, Essek Nobre gibi kendi etrafinda dønmuyorlardi!!! ![]()
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
| |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Nobrenin yeteneksizligine en yakin Nartalloydu,, ama Nartallo bile eziklere gol atmisti.. not: Jardel ile Nobreyi ayni torbaya koyma jardel 2defa avrupa gol krali oldu.. Bir sezonda 38 gol atmisdi, Nobre`nin dogru duzgun bir sutunu bile hatirlamiyorum,,
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
| | |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
nobre eziklerde 17 gol atti bizde daha 1 golü var takimi satiyor sende pascaldan yada amokachiden iyi demeye calisiyorsun .... amokachinin yada pascalin kücük parmagi olamaz nobre dedigin adam.... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |