![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| sadece delgado mu hayal kırıklığı yaratmış anlayamadım ??? runje bekleneni verdi yani ??? "Lucescu Beşiktaş’ın tüm maçlarını izliyor. Fikir alışverişinde bulunuyoruz" Lucescu takımdan bir haber de değilmiş..izliyormuş..bence getirilmeli...yanlıştan dön artık başkan...ayrıca başarılı falan değilsin..bürüsrü yanlış transfer politiklaarınla beşiktaş büyük borca girdi...ve artık dobra dobra konuşmaktan falan vazgeç...ne bu böyle her ay başkan dobra dobra konuşuyor bıraksın bu masalı..başarısızsınız.......... | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Ama şu saatten sonra kulübü daha da borçlandıracak bu tip faaliyetler yarar yerine zarar getirir. Bunun çığırtkanlığını da yapmak, gereksiz laf ve vakit kaybıdır... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Bosque de, Rıza da benzer düşüncelerle geldiler ve bugünkü yapının bir parça da sorumluları onlar. O zaman kim verecek bunun hesabını?? Bu kulüp ve bu yönetim, böyle bir vebalin altından kalkamaz ve bunun hesabını da veremez. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Guest
| Alıntı:
bu yönetim işte böyle saçma sapan sözleşmelerle teknik patronuna ve oyuncularına sözleşme imzalatırsa bunun sorumluluğunu kabul etmiş demektir... | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Guest
| Alıntı:
Beşiktaşın menfaatlerine sahip çıkabiliyor mu ??? Beşiktaşı masa başında yada değil iyi temsil edebiliyor mu ??? yada ne yaptı diyeyim ben sana ???? fulya projesi vardı izin alamıyoruz diye belediyeyi suçluyordu izin aldı ne oldu ??? yok ortada fulya falan ben göremiyorum...geçen bir haberde fulyada yine sorun çıktı diyordu ??? onun dışında bi stadın zeminini birazdaha indirdi ve tribüne yer açtı...eeee bunu zaten Serdar Bilgili yönetimi de yapacaktı...hatta komple yenilemek istiyorlardı da izin sorunu vardı... Eyer biz eziklerin stadında bıçak atmış olsak sence ne olurdu ???? kaç maç kapatırlardı bizim sahamızı seyirciye ???? biz ne yapabildik hiçbişey...eziklere 3 maç cezayı Gs maçında yaptıkları yüzünden verdiler arkadaşım... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |