![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | ||||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
o işi yapsınlar sonra gol atarlar... Ben İbrahim Akında gol pası bekliyorum.. Alıntı:
Allahtan İbrahim Akın biraz değişiyor gibi Konu pulak tarafından (12-12-2006 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.. | ||||
![]() | ![]() |
|
![]() | #102 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
**Arti turkiyeye I.Akin vede Burak gibi futbolcular lazim, direk kaleye gidip de sut ceken futbolcular.. bøyle futbolcular da olmasa turk futbolu cekilmez, cogu geri pas yapan yetimlere benziyorlar..:-) ![]() ![]()
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #103 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | futbol bir takim oyunudur hepimiz biliyoruz.. burak ve ibrahim akina kimse sut cekmesin demiyor ama asil görevlerini de yapmalari lazim.. yani toraman gol atarsa kimse niye attin demez, ki avrupada artik pekcok defans oyuncusu kornerlerde kaleyi yokluyor.. ama ayni zamanda kendi görevini de ihmal etmiyor.. hic orta yapmayan kanat oyuncusu olur mu? cristiano ronaldo bile o kadar topla oynamasina ragmen bir o kadar da orta kesiyor iceriye..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #104 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | nobre iyi bir golcü değil...ancak rakip takım defansına yaptığı baskı sonucunda pek çok olmasa da yararlı işler yapmaktadır....ama yine de nobre'nin beşiktaş'ın tek forveti olması hiç de akla uygun gelmemektedir....daha iyi forvetlere ihtiyacımız var....
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #106 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
hahahahah, bizim kaptan yillardir orta yapmiyor ![]() ![]() ![]()
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #107 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Abi, geçen Chelsea-Arsenal maçını seyrettim. Chelsea, bizim oyun kurgumuza yakın oynuyor. İleride tek Drogba ve kanat oyuncuları içeriye yükleniyor. Drogba'ya dikkat edin, işte bize o lazım! İ.Akın'ı da Robben gibi düşün. Şimdi böyle bir kurguda, Lampard'da atıyor, Robben de, Drogba da...(Essien'in golünü gördünüz mü yahu, müthiştiiii...) Neyse, bu nedenle Nobre o tip bir golcü olsaydı 1 golde kalmazdı. Şimdi, bak, Nobre de forvet hem de bomba forvet, Tomas Jun da forvetti. sence kaç gol attılar BJK'de?? söyliiim : 1 Şimdi işe buradan bak. Eğer Jun için kötü dersen, Nobre de kötü... Eğer Nobre iyi dersen, Jun da iyi... Şunda önce anlaşalım : Ben bu adamları gol atsın die aldım. sağa sola baskı yapacak adam düşünseydim, gider atletizm takımından adam getirtirim, koyarım takıma, ayak basmadığı yer kalmaz. Aslında, düşününce şöyle bir durum da var : İ.Akın da Burak ta ilk etapta golü düşünen adamlar, asistten ziyade. Şimdi, senin sağ açığın ve sol açığın golü düşünürken, neden asist yapmıosun demek pek olmuyor. Şu var ki; ilerideki adamın bunlara duvar olması, hatta bunların yapacağı ters koşulara göre dönüp gidip vurması gerekli. Nobre de bu yok işte... Bu demek değildir ki Nobre kötü oyuncu, ama durum bu... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #108 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | nobre iyi bir golcü ama suan biraz sansiz nobreye kanatan pas vermen lazim gol atmasi icin ortalardan verirsen iyi degerlendirmes cünkü adam gecemiyor nobre ozaman napmak lazim kanatlardan orta gelmesi lazim cünkü nobre kafasini cok iyi kullaniyor bence kanatan daha cok orta gelmesi lazim ama malesef bizde orta acan sif ali tandogan var. ibrahim üzülmese bakiom orta acmayaa calisiyor ama hic beceremiyor niye oyniyor anlamiyom
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #109 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #110 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaaa nobre nin goL sayısı 2 asisti 1 gökhan zanın gol sayısı 3 asisti 2 daha ne diim ben
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |