Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı
Sevgili kardeşim,
Ben Sinan Engin gelsin yada gelmesin dediği için yazmadım onu. Beni ilgilendirmez zaten, onun fikridir derim.
ama bak tekrar alıntıyı yapıorum : "bu alem böyle dönüyosa böyle oynıcaksın bende istemem ama bizi bitiricekler" Kimse bana bu fikri savunmasın. Hatta bu tarz bir düşünceye tepki göstermediğiniz için siz BJK'li arkadaşları ayıplıyorum. Ne demek yani, haysiyetsizlere haysiyetsizlikle mi karşılık verelim??? Bitersek de biteriz!!! Beğenmeyen de çeker gider!!! Ortam kötü diye bizde mi düzenbaz olalım. Bu mudur BEŞİKTAŞLILIK?? Eğer biri kendine BEŞİKTAŞLIYIM diyorsa, haysiyetsizlik yapmak aklının ucundan geçmemeli. Bu bir yorum değil, böyle yorum olmaz. |
arkadasim her oyun kuralina göre oynanir, isvicre Türkiye macinda kulis yapamamanin ceremesini cektik. Hakliydik haksiz duruma düstük.. Biz kimsenin hakkina göz koymayiz zaten bunun icin degil hakkimiza göz koyanlarin karsisinda biz BJK taraftarini savunabilecek ender kisiliklerden biri oldugu icin sinan engin dedik.. Baskalarini ezmek icin degil eziklere hakkimizi yedirmemek icin inadina Sinan ENGIN !!