![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bobo dan değil gökhan güleçden daha iyisine ihtiyaç var.çünkü bobo çok çalışkan futbolcu güleç onun kadar iyi değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| sezon başında sen bu sistemle oynayacağını biliyormuydun..ah pardon hatta sistemsiz oynayacağımızı...ayrıca bobo gitsin derken yerine çok daha iyi kaliteli bir forvet alınsı istedik ve hala istiyorum...BJK nin forveti çok daha etkili bir isim olmalı..ama Bobo'yu tebrik etmek gerekiyor bazı maçlarda bizi kurtaran isimdi attığı gollerle... | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yeni oluşan bir takım yabancı hakkını bobodan yana kullanıyorsa sıradan bir takımdır.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya ne istiyorsunuz bobo dan anlamiyorum...bobo japonyadaki gencler dünya kupasinda turnuvanin en iyi futbolcusu secildi ve brezilya genc milli takiminda oynamis bir futbolcu ama bir türlü sizlere yaranamadi nobre kadar ilk 11 de oynasaydi kesin 12-13 gol atmisti ama siz halal fenerden gelen nobreyi bobodan daha iyi futbolcu yaptiniz hatta pascal ve ilhanala nobreyi kiyaslananlar bile oldu nobrenin ne basarisi var bu zamana kadar birisi bize ciksin aciklasin bobo gelecegi parlaj bir futbolcu ve ileride avrupanin büyük kuluplerinde oynayacagina adim gibi eminim insalla elimizden kacirmayiz.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |