![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben de kalmasından yanayım | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kleberson besiktasa ne verdiki ? kalmasi yarar dan cok zarar olur iyi bir fiyata satilirsa super olur....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu adam eziklerde maalesef diyorum cok is yapar.. bizde garip duygularla izleriz, bizde neden oynamadin diye klebersona yükleniriz ama sorun biraz da oyun kurgusunda.. nasil ki nobre sistem kurbani bence kleberson da öyle.. appiah in önünde ya da milli takimdaki gibi sag kanatta eziklerde is yapabilir eger bizde appiah gibi bir önlibero olmus olsaydi ve kleberson biraz daha hucüma dönük oynatilsaydi vesaire.. bu adam sanki bu takimda oynamamaya yeminli o kadar ruhsuz oynuyor ki sanki babasinin hayrina oynuyor yada silah zoruyla ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar ben klebersonu geçmişte savundum ve halada savunacam.bu adamın oynadıgı maçlardan cok oynamadıgı maçlara bakalım ne degişti hiçbirşey herkes fahri ondan daha iyi oynar diyodu tigana klebersonun omzu cıkınca fahriye sans tanıdıda noldu hiçbirşey sıfır.yani benim demek istedigim o ki tamam gitsin ama ondan daha iyisini alamayız arkadaşlar bu borç batagına saplanmış haldeyken.ne fahri ne koray bunların klebersondan bi üstünlügü yok hepside düz adam kleberson hiç yoksa dikine oynayabiliyo.ben zaten geldigi günden bugüne kadar ondan savunma anlayışında bişey beklemedim cünkü brezilyadan her mevki oyuncu cıkar ama defans cıkaramazlar.klebersonda böle işte defans yönüyle iyi degil bence fener nasıl appiahı sag kanatta oynatıyosa klebersonda denenmeli sag kanatta diyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Resmen harcanıyor adam sezon başında yerinde oynatılacağı söylendi ama yine de ön liberoda devam ediyor. Sesini çıkarmadıkça da ona yükleniliyor.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |