![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş'ın geleceğe garantisi varsa, bunun baş mimarı onursal başkanımız Seba'dır. Demirören'in yaptığı, bunu faaliyete geçirmeye çalışmaktır. Yaptığı anlaşmaların detaylarını bilmediğim için iyimidir, kötümüdür yorum yapamam ama o, olması gerekeni yapmıştır. Yani kim gelirse zaten avcunun içindeydi bu, bu kadar zorlanmasına bile gerek yoktu... Lakin aklıma takılan gelirlerin temliki... Halka arz konusu ayrı, daha da açabilir, yada para varsa toplar hisseleri ama gelir temliki riskli bişi... Kimse şu an geliri olmayacak bir kulübe başkan olmak da istemez... Şimdi Başkanlar liderlerdir. Halk Başkan'ı takip eder, simgesidir. Neyiyle? Duruşuyla, sözleriyle, özgüveniyle, doğruluk ve dürüstlüğü ile... Başkanlık aslında icraat değil, imaj yeridir. İcraatı 2. başkan asbaşkan vs. yapar. Belki evet, seçtiği yönetim kelek çıkmış olabilir ama Başkan'ın da sözüne sadık ve güvenilir olduğu imaj zedelenmiştir. Peki neden?? Başlıca nedeni, arkasındayız dediği her adamı göndermesidir. Hem de eften püften sebebler uydurarak. Del Bosque için de, Rıza için de işleyen şimdi Tigana için işliyor. Basının sallama yazması onların da işine geliyor. Şimdi 3 başkan geçti benim gördüğüm... Sıralayın, hangisi Başkan gibi Başkan dı. Ben kendi sıralamamı yapayım : 1-Seba 2-Bilgili 3-Demirören Bilmem anlatabildim mi... | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |