![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Belki Bobo genç ve deneyimsiz diye bu kadar gözardı ediliyor. Lakin, gol krallığında Alex :11 İliç, Ümit K., Rafael : 8 ve akabinde Bobo :7 gol ile geliyor. Listede ne Kezman'ın ne Deivid'in ne de başka isimli futbolcunun adı var. Şu şartlar altında isterse Shevi gelsin, Bobo'dan fazla atacağını zannetmiyorum. Hala anlayamadığım konu, gol atan forveti tartışıyoruz. İster genç, ister tecrübesiz olsun, eğer adam atıyorsa atıyordur. Ben de forveti gol atsın die alırım. Atan adama da saygı duyarım!!! Bobo kalmalı, çünkü yerine getireceğimiz bir oyuncu yok. Yerini doldurabilecek kalitede adam için de para yok... Takımın banko forweti Bobo dur. Kafayı fazla karıştırmaya da gerek yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Sen de bunu gözardı etmesen iyi olur... Senden bu takımın oyuncusu yada herhangi birşeyi için 1 kez bile ne iyi bi laf, ne de yorum gördüm!! Sebebi nedir allasen??? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Guest
| Alıntı:
Ben bu takımda Rico ya , İbrahim Toraman'a , Gökhan Zan'a , yeri geldi Serdar'a , Nobre'ye , İbrahim Akın'a övgü dolu cümleler kullandım..demek ki iyi bir takipçi değilsin.... | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Ayrıca şu yukarıdaki Bobo yorumun bana garip geldi. Çünkü Bobo geçen sene 2. yarıdan beri bu kulüpte... Sence ne kadar tanıyabilir Türk ligini. Bu mantıktan gidersen Nobre'nin geleni geçeni içeri atması gerekmez mi?? Ben buna sadece "meyva veren ağaç taşlanır" diyorum, aklıma başka bişi gelmiyor... Ben de bunları hecelerim istersen... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | |||
Ak dediğine 2 yazı sonra kara diyorsun... Bana eziklerde attığı goller değil, bizde atacağı goller gerekli. Çok net :Forvet niçindir? Gol atması için... Bobo kaç gol?7 Nobre?1 Demek ki Bobo daha faydalı.... Bobo kadar takımına faydalı adamlar, Alex, İliç,Ümit ve Rafael... Bilmem anlayabildin mi!!! Kimse forvetin nasıl koştuğuna değil ,attığı gole bakar... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |