![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşım sana kesinlikle katılmıyorum. Tesisleşmeye gereken önem verilmeli hem bu sportif başarıdan da önde tutulmalı. Şunu kabul etmek gerekki febe şuanda kulüp yapısı ve mali yapıdan bizden ve birçok avrupadaki takımdan iyi durumda. Gs nin batakta olmasının sebebi UEFA dan gelen paraları Sağa Sola saçmaları. tesisleşmeye önem verilse idi bu gün bu durumdamı olurdu Gs?. Eğer kalıcı başarı isteniyorsa bunun için 3 senemi olur 5 senemi olur sabredilmesi gerekli. Zaten bizde sabıra alışkınız. bizim için farkeden bişey olmaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Vallaha arkadaşlar sizleri hayretle okudum.Birkaç kişi dışında herkes kpasiteyi düşünerek ynileyelim yıkalım diyor.Bence dolmabahçe demek inönü demek inönü demek beşiktaş demek.Oruh o heyecan başka yerde kesinlikle oluşamaz.İsterse 100.000 kişilik bi stad olsun.Mevcut stadta bi yenileme ilave yapılabiliniyorsa orada olsun.Dünyada mevki ve manzara olarak 1.stad inönü ve burası kartalımızın mağbeti.başka bir yerde stada kesinlikle hayır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya bu baskan verdigi sözlerde zaten durmuyor onun icin bence hic heveslenemyelim....hem madem stad yapilacak neden 45000 kisilik yapmisken 60000 kislik falan yapalim bizim eziklerden eksigimiz neyki | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |