![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Sen başkanın yaptığı konuşmayı izledin mi ne söylediğinden habersizdi kafası başka yerdeydi resmen konuşmadı okudu yazdıklarını ben divan kurulundan 5 kişiye mi yapmış demk istemiştim moralim iiken yazdığım bi yazıydı neyse hatam olduysa sorry...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence stad iyi olsa dha çok seyirci gelir.Rahatlık açısından süper olur.Eskiden ezziklerin maçlarına kaç kişi geliodu da şimdi 55 bin kişi gelio.Herşey stadta biter arkadaşlar.İnönü gibi stadlar mazide kaldı. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşlar eziklerin stada gelenlerin hepsi fanatikmi sanıonuz.Oraya ünlüler,sosyeteler herkes gelio.Bizm stadımızda güzel olursa boş olucaanı sanmıorum.Bizim şu an stada gelenlerin hepsi fanatik bjk lidir.Eğer stad güzel olursa,Sosyal bir tesis haline getirilirse o zmn stad full oynar.Bir fikrim daha war.Avrupada bazı stadlarda şu teknoloji kullanılıor.Eğer seyirci rağbet gösteirse stadın kapasitesi 30 bin ise 40 bine çıkıor.Eğer rağbet yoksa 30 binde kalıor.Bence paraya kıysınlat adam gibi stad yapsınlar.10 yl sonra yeni stad istemeyelim...... | ||
| | |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 45000 diyo yakında 50000 kişilik der yine masraf yaratır yap şunu 50000 kişilik kurtul dertten başkanım ama önce beşiktaşın sorunlarını çözmeye başlasa ii olur...
__________________ Rodrigo TELLO gitmesin.... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |