22-12-2006, 18:31
|
#15 |
Guest | Alıntı: Jcole´isimli üyeden Alıntı
Senin yazılarını takip etmeyi görev edinmedim ama hangi konuda yorumuna rastlasam, memnuniyetsiz, tatminsiz, mutsuz ve huzursuz...
Ayrıca şu yukarıdaki Bobo yorumun bana garip geldi. Çünkü Bobo geçen sene 2. yarıdan beri bu kulüpte... Sence ne kadar tanıyabilir Türk ligini.
Bu mantıktan gidersen Nobre'nin geleni geçeni içeri atması gerekmez mi??
Ben buna sadece "meyva veren ağaç taşlanır" diyorum, aklıma başka bişi gelmiyor...
Ben de bunları hecelerim istersen... | hecelemene gerek yok anlama srunu çekmiyorum...evet memnun değilim , tatmin değilim , mutlu değilim ve huzursuzum...ben BJK yi sıradna anadolu klübü olarak görmüyorum...finallerin takımı , şampiyonlukların takımı olarak görüyorum..eh böyle düşünen biri de bu durumu görünce söylediklerinin hepsini bir arada yaşıyor...Nostalji yapmak istemiyorum ama 100. yılda bu saydıklarının hiçbiri yoktu ve ben koltuğumda oturup çayımı yudumlayıp rahat rahat birmaç seyredebiliyordum...Kezman ile sen Bobo'yu kıyaslıyorsun sen sanırım şuan...arkadaşım bak bu kıyaslamayı bana yaptırma çünkü eziklerin oyuncularını övmek falan istemiyorum..türkiyede en iyi ilk 11'i çıkaracka olursan eziklerden daha çok adam girer...kezman ligi tanımayan ve her maç mücadele etmeyen bir oyuncu..son zamanlarda forma bulmaya başladı..Bobo geçen senenin 2. yarısından ve bu senenin ilk yarısından beri klüpte ve aynı takımda...şimdi Nobreye gelecek olursak adam sistem kurbanı...eziklerde nasıl takır takır goller attığını biliyorsun heralde..... |
| |