Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
hecelemene gerek yok anlama srunu çekmiyorum...evet memnun değilim , tatmin değilim , mutlu değilim ve huzursuzum...ben BJK yi sıradna anadolu klübü olarak görmüyorum...finallerin takımı , şampiyonlukların takımı olarak görüyorum..eh böyle düşünen biri de bu durumu görünce söylediklerinin hepsini bir arada yaşıyor...Nostalji yapmak istemiyorum ama 100. yılda bu saydıklarının hiçbiri yoktu ve ben koltuğumda oturup çayımı yudumlayıp rahat rahat birmaç seyredebiliyordum...Kezman ile sen Bobo'yu kıyaslıyorsun sen sanırım şuan...arkadaşım bak bu kıyaslamayı bana yaptırma çünkü eziklerin oyuncularını övmek falan istemiyorum..türkiyede en iyi ilk 11'i çıkaracka olursan eziklerden daha çok adam girer...kezman ligi tanımayan ve her maç mücadele etmeyen bir oyuncu..son zamanlarda forma bulmaya başladı..Bobo geçen senenin 2. yarısından ve bu senenin ilk yarısından beri klüpte ve aynı takımda...şimdi Nobreye gelecek olursak adam sistem kurbanı...eziklerde nasıl takır takır goller attığını biliyorsun heralde..... |
Evet, ben Kezman ile Bobo'yu kıyaslıyorum ve diyorum ki daha iyi. Çünkü o Kezman salağından daha fazla gol atmış. Sen ise "aa, evet ondan daha fazla atmış ve daha da iyi olacak" yerine "bana onu övdürme vs." diyorsun...
Ak dediğine 2 yazı sonra kara diyorsun...
Bana eziklerde attığı goller değil, bizde atacağı goller gerekli.
Çok net :Forvet niçindir? Gol atması için... Bobo kaç gol?7 Nobre?1
Demek ki Bobo daha faydalı....
Bobo kadar takımına faydalı adamlar, Alex, İliç,Ümit ve Rafael...
Bilmem anlayabildin mi!!!
Kimse forvetin nasıl koştuğuna değil ,attığı gole bakar...