![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | çok merak ediyorum acaba BEŞİKTAŞ ın forveti olabilecek bir futbolcu kaç gol atmalı.? bunun size göre bir standardı var mı.? peki bobo nun takımın golcüsü olabilmesi için kaç gol atmalı ve ne yapmalı.!!?? takımın iki forveti nobre ve bobo yerden yere vuruluyor,futbolcu kimlikleri tartışılıyor. nobre için gol atamıyor,koskoca bir devre tek gol attı diye sahada ne yaptıgına bakılmaksızın begenilmiyor.bobo genç,tecrübesiz ve takımın forveti olamaz denecek kadar taşlanıyor.hadi hepsinden geçtim nobrenin sahada ne yaptıgı önemli değil,attıgı gollere bakarım diyenler..., bobo nun suanda takımın en golcü futbolcusu olmasına ragmen hala kimseye yaranamıyor.hadi nobre gol atamıyor diye anlarım sizi,peki bobo ya bu sallamalar neden.? su anda takımın en golcü futbolcusu oldugundan,sizi utandırdıgı için mi bu sallamalar.!! yani kısacası nobre gol atamıyor begenilmiyor. bobo gol atıyor yine begenilmiyor.!!! siz yorumlarınızda bir tutarsızlık görebiliyor musunuz ?? ben mi ? çok net görebiliyorum ...!!!! | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |