24-12-2006, 18:21
|
#12 |
Guest | Alıntı: ferro1903´isimli üyeden Alıntı
tiganın uygulamak istediği sistem 4-2-3-1 ya da 4-3-1-2 fark etmez ama uygulamanması için zaman lazım benim demek istediğim en azından bir sistem veya çekirdek kadro oluşmalı tıpkı gs nin 4 senelik bir sistemi gibi ya da eziklerin daumla yaptığı sistem gibi her sene sistemisizlikten gidiyor dünyanın parası ve başarısızlık, en kolay işi yaptık hersene hocaları kovmak böyle bir çözüm bulamadık, bu sefer de çözümüm yolunu değiştirelim belik sistem sana göre uygulanmamış olabilir ama bu uygulanmayacak anlamına da gelmez zaten takım yeni ve bu takımımn başınada dünya kadar sorun çıktı bu da sistemin oturmasını uzattı | ferruh Tigana'nın sistemi 2 forvete dayalıyordu..ne oldu herkez üstüne gitti ama bu ısrarla çift forvette denedi baktı olmadı o kadar kayıptan sonra aklı anca bastı tekli forvete döndü...he hadi buna döndü diyelim...ben şuan takımda bir sistem falan göremiyorum...organize hiçbirşey yok....madem oyuncular önemli değil sistem önemli diyorsun bu adam geçen sene de yokmuydu ??? o zaman neden bu sistemde oynatmadı..sistemi o sene BJK ye kabul ettirmedi de hala sistem kurmaya çalışıyor...ya onu geçtik bu adam istediği oyuncularla kampa katıldı hazırlık maçları yaptı o zamanda iskelet kadrosunu nedne kurmadı ?? sonra bide ilk yarı bitti ben ne sistem gördüm nede iskelet kadro....daha ne kadar beklicez sistem ve iskelet kadrosu için 5 sezon yeterli mi tigana için ??? |
| |