Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
söylüyorum düşüncemi hiç bir şeye bakmadan gazete veya internete
sistem yanlışmıydı değilmiydi ? yanlıştı
rico ve ibrahim akın yedek değilmiydi? yedekti
tranferi kim yaptı? tigana
hanigi yabancı iyi? rico hariç hiç biri onuda yönetim aldı.(ağzından duyduklarımdan kesin çıkan sonuç)
mağlubiyetten sonra futbolcuları suçladı yine ağzından duyduk.
ya bak ben burda reklam olsun diye demiyorum ben kombinemi alırım her maçına giderim rize maçı da dahil. ben sahada gördüklerimi söylüyorum ben beşiktaşımı bu kadar küçülmesine dayanamıyorum allah belamı versin ki demogoji falan yapmıyorum tek istediğim beşiktaşımın iyi olması
ben bobo ile runje ile olucağına inansam bağrıma basarım
ha ben maçta jöteme tigana diyede bağırıyorum ama güvenmiyorum güvenemiyorum
yapıcı yorum yap diyosun ibrahim akın bu takımda banko oynamalı bobo bu takımda kötünün en iyisi forvette o oynamalı koray ön liberoda daha iyi oynar bu takıma sağlam bir ön libero ve stoper alıp delgado ve ricoyu aynı anda oynatmalıyız bunlar yapıcı yorum değil mi. |
futbolcuların nerde oynayacagına ve hangi sistemle oynayacagına sen karar vermessin.çünkü bu konuda yeterli bilgiye sahip değilsin. zaten öyle olsaydı senin yaşının iki katı futbolun içinde olan, futbol dünyasında belli bir yer edinmis tigana nın yerinde sen veya senin gibi düşünenlerin takımın basında olması gerekiyordu.!!sen sistem yanlıs,oyuncular yanlıs yerde oynuyor diyerek,sen bunları istiyosun diyede bişeyleri değiştirmez.bunca zaman futbolun içinde olan bi adamın futbol ve oyuncu bilgisine sallamak acizliktir.!!! bırakın da adam bildiği gibi işini yapsın.heee yapamadı mı, o zaman icabına zaten bakılacaktır ve senin istediğin olacaktır sevgili kardesim....