24-12-2006, 18:34
|
#11 |
Guest | Alıntı: ferro1903´isimli üyeden Alıntı
kesinlikle tiganın sistemi çift forvet uygulamasına karşı deildim taki rico gelene kadar eğer ricoyla -delgadoyu yanyana oynatma şansı olsaydı tek forvete dönecekti bence ama delgadonun olduğu dönemde rico hazır değildi riconun olduğu dönemdede delgadonun bitmek bilmeyen sakatlıkları baş gösterdi bir de buna alternatif ibo akın formsuzluğu ve sakatlığı eklenince çift forvet arkasına ofansif bir orta sahayla ofans gücünü yükselti bir de bu yetmezmiş gibi bobo ve nobre ve kleb sakatlandı bunun üzerine ana iskelet kadro oluşması kökten gitti şimdi bile burak sakat sakat oynuyor delgado eksik ibo yeni eski haline döndü . ana kadorunun sistemin oluşması için 5 sene hayli hayli yeterli ama oluşması içinde 5 ay da bir o kadar yetersiz anlatabildim inşallah  | şimdi örnek olarak göstermicektim ama gelde örneğini verme...Lucescu gelmeden önce bizim oyun sistemimiz defansa dayalı bir sistemmiydi ??? peki Lucescu geldi ilk senesinden sistemi oturtmayı hemde kısa bir süre içinde hemde hemen başardı mı başarmadı mı ??? |
| |