24-12-2006, 18:47
|
#11 |
Guest | Alıntı: ferro1903´isimli üyeden Alıntı
kardeş luce döndü ama dönerkende imkanları vardı ama tigananın böyle bir imkanı olamadı gökhan zan,mustafa doğan,ali güneş,bobo,koray,kleberson,delgado,nobre,ibrahim akın,nobre,burak sakatlandı yani ana iskeletin çoğu sakatlandı ve üstelik alternatifleri de sakat
bunun üzerine riconun geç gelmesini eklersek sistem ve iskelet oturması beklenemezdi
yine söylüyorum vbir daa söyleyeyim tigana ahmet mehmet luce veya başka biri değil benim sorunum 3 senedir yapılan hatalar kaybettiğimiz 3 senenin telafisini kim verecek ilhan kardeşim  | The-Diesel arkadaşım bir yorumunda bu sakatlıklarla ilgili olan..özellikle omuz çıkması ile ilgili olanda doktor tarafından söylenilen güzel bi yazı yazmıştı... Tigana zaten M,Doğan'ı , Ali Güneş'i oyuna sokmuyordu şimdi bunları bi geçelim...diğerlerine gelince koray , kleberson ve zan omuz sakatlıkları yaşadılar...söylediğim gibi The-Diesel bunun açıklamasını yazmıştı...sakat dediğiniz burak çıktı oyununu oynadı...futbolcuların bacaklarına iki sızı girse alıştılar artık tiribüne iyi görünmek için sakatım ama çıkıp mücadele edecem bu takımı yalnız bırakamam demeye...ayrıca Lucescu'nun da pek bi alternatifi yoktu..o kafasında bir sistemle geldi ve aldıkları oyuncuları bu sisteme göre aldı..başarılı da oldu.... |
| |